Pozdrav svima! Kao i svi, neko vrijeme pratim forum i sve što sam saznala o ovom našem zajedničkom problemu saznala sam od svih vas koji ste nesebično dijelili i još uvijek dijelite svoja iskustva i hvala vam puuno na tome :heart
Mi smo saznali za azoo prije dva mjeseca, nakon čega smo uradili sve analize koje su manje više u redu osim povišenog FSH 23. Preporučena nam je TESE intervencija koju nismo prihvatili zahvaljujući vašim iskustvima

. Kontaktirala sam dr. Emrea i dr. Tansela.
Dr. Emre je rekao da nije potrebna terapija i da možemo doći na Mikrotese dok je dr. Tansel rekao da prvo dodjemo na konsultacije i spermogram nakon čega će vjerovatno odrediti terapiju koja bi trajala 3 mjeseca i daje šanse 52% da nadje spermatozoide. Takođe konsultovali smo Acibadem (jer fond CG pokriva jedan pokušaj Mikro tese a sa njima imaju ugovor) gdje je naše analize pregledao dr. Ali Tekin koji je rekao da smo u prednosti jer su analize hromozoma u normali i daje šansu 20-30%.
Danima vagamo za koga da se odlučimo, sutra još treba da se čujemo sa asistentkinjom dr. Tansela i konačno odaberemo.
@sinbad Da li ste i vi išli prvo na konsultacije kod dr. Tansela ili vam je dao terapiju na osnovu nalaza koje ste mu slali?