Citiraj Lora2 prvotno napisa Vidi poruku
U principu svi smo mi svesni koliko je azoo teska dijagnoza i realno ne mozemo ocekivati da ce nesto biti 100% uspesno.Jedino sto mozemo jeste da uradimo sve sto je u nasoj mogucnosti da pokusamo da dodjemo do pozitivnog ishoda i da se iskreno nadamo da takav pristup ima i druga strana...
Saky89 zao mi je sto micro tese nije bila u potpunosti uspesna ali bitno je bar da tu nije kraj nego da ste stigli donekle i da i dalje postoji nada...
Sinbad,da li vam je doktor rekao koji vam je sledeci korak nakon druge ture terapije,da li tad ide micro tese ili je to i dalje neizvesno?
Rekao nam je da je potrebno neko vreme da mi hormoni budu i nekim granicama. On prvo spusta fsh i lh na nulu,pa onds krece postepeno da ih podize. Testosteron mi je visok,posto idem u teretanu i bas sam se nagruvao posto su ovo neka vrsta stereoide msm na ovitrell. I sad postepeno moram testosteron da snizim. Jednog decka poted mene sto mu je pronasao spermatozoide je drzao na terapiji 13 meseci ja msm,tako ds nikad se ne zna. Ja nemam ni spermatide u ejakulatu tako da bi meni i oni bili vrh. Najbitnije da oni imaju dobre doktore,ginekologe,biologe, za posle. Jer je svima nama cilje dete a ne spermatozoidi. A verujte mi ,bio sam u acibadem bolnici ono je na potpuno drugom levelu u odnosu na balkan.