Citiraj Bicesuper prvotno napisa Vidi poruku
Hvala. Tako ćemo i mi nadam se. Ako sve bude kako treba. Uradiću hormone štitne, ja sam svakako pod malom terapijom (još dok nismo znali za ovaj problem dr mi je prepisao u slučaju da želimo bebu, tako da su hormoni u redu pogotovo TSH koji valjda za trudnoću mora da bude ispod 2), kontam da treba TSH, T3 i T4. A ti hormoni treći dan ciklusa sto se rade da li se sećaš koji su. Želela bih da tražim uput i za to jer meni ovde ovi naši u narodnom frontu prvo dali da radim sve analize i HSG (prohodnost jajnika) a kad sam pitala za hormone kažu to kasnije.
Nemoj zameriti sto dosadujem ali takva je situacija i ova korona nas bas sputava...
I ja sam uvek hormone radila u frontu, kada predas knjizicu dole na salteru posalju te na naucno odeljenje, tamo ti uzmu neke osnovne podatke i posalju te u lab da vadis krv. Koliko se secam tamo rade fsh, lh, estradiol, testosteron, prolaktin, tsh, t3,t4. Mislim da ce oni tamo dati interni uput sta sve treba da se uradi. A jesi planirala ovde da pocnes sa stimulacijom pa da odes tamo par dana ranije samo pred aspiraciju i operaciju, ili planirate tamo da budete od samog pocetka?