-
Pozdrav curke, stare i nove!!!
Vidim da ima novosti od kad nisam bila na ovoj nasoj temi.
Alma_itd, tvoj ljepotan je predivan,raste ,bas je frajer ,uvjek mi je drago vidjet novu sliku od B ,cudo malo
Zasto_bas mi sretno,bit ces u mojim molitvama,nakon uspjesne micro-tese ,i dobivenih embria, nek bude i trudnoca napokon,da se svi veselimo svama, zasluzili ste.
Sos15.,na danasnji dan prosle godine bilo je tesko,grc u zelucu,mucnina,strah,operacija i na kraju negativan nalaz u Sarajevu ,ali ipak divno je bilo sto smo jedni drugima bili podrska,i sve cure koje su nas pratile ,strasno je puno znacilo , hvala svima.
Curke nek vam sljedeca godina donese puno srece svima, put koji si odaberete kojim cete ici nek vas dovede samo do jednog cilja.
Evo ja vam iskreno kazem ,kako smo mi prihvatili ovaj kriz zivota koji smo dobili, sve je krenulo na bolje,sretni smo ,uspjesni i zadovoljni zivotom,radujemo se Bozicu, novoj godini kao nikad prije i zdravi smo hvala Bogu.,nista vise nepokusavamo ,jel nakon micro-tese,nemamo niti sto probati.,ipak u nasim srcima postoji velika nada i vjera da ce nam se dogoditi Bozje cudo, i zbog toga vjerujem da imamo poseban mir u srcu i radost prema svakom novom danu.
Pozdrav drage moje, pratit cu vas !!
Posljednje uređivanje od postoji nada : 09.12.2013. at 08:23
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma