-
Cao drage moje, dugo me nije bilo...pocela sam raditi pa ne stizem nista...ali evo uspjela i na bolovanje otic vec 7 dana, dobila neku alergiju pa mirujem,.....Nego da vam kazem i nasu pricu...
U braku smo 2 godine i 5 mjeseci i isto toliko pokusavamo dobiti bebu...ne ide....pocele osnovne pretrage,,,kod mene sve ok...a muz je imao problema sa s gramom i eto prva dijagnoza oligostenospermia i variccocela,,,ubijedi nas doktor da operira variccocelu, a da prije nismo uradili niti jedan nalaz...a ja u to vrijeme nisam uopce znala ono sto danas znam jer da mi je ova pmet nikad nebi prisatli na operaciju...uglavnom nakon operacije i terapije proxeeda tri mjeseca ponovljen nalaz s dijagnozom azoospermia...tada smo radili spermokulturu i eksprimat na moj zahtjev, otkrivene bakterije pio terapiju ali nalaz opet azoo....tako da smo odustali od ljekara urologa i idemo direkt klinika za neplodnost dok prikupimo koju paru...vjeruje d aznate kako smo se osjecali razocarano jadno...danas je sve to u vidu magle, ali svako malo nas stegne oko vrata....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma