Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

zašto baš mi,žao mi je,jako

LopticaHopsica avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nažalost, evo i nas na ovoj temi... Radimo na bebi oko godinu i pol i sve smo si mislili kako će to svaki čas doći i ni na kraj pameti nam nije bio ovaj užas.
    Mm je ustanovljena azoospermija. Testosteron i prolaktin su ok, FSH povišen (oko 15), nema mikrodelecija i kariotip je u redu. Ultrazvuk pokazuje da nema obstrukcija. Još nam je preostalo napraviti nalaz za inhibin B i onda natrag doktoru s nalazima. Uopće ne znam što nas čeka, da li se išta može učiniti ili promijeniti.
    Za sada ne znamo što bi mogao biti uzrok tome jer mm nikad nije imao zdravstvenih problema, ne puši, normalne je tjelesne težine... Koje doktore preporučate u HR? Bili smo na Rebru kod dr. Hauptmana i u Urocentru kod dr. Čičinšajna.
    Kroz te pretrage idemo jednu po jednu, dan po dan se guramo naprijed. Kako se vi nosite sa psihom?? Njega je to slomilo... Kada smo saznali, on nije više vidio smisao u ničemu... Svu sebe sam dala u to da ga izvučem iz te rupe, a i sama sam se osjećala isto. Ako dođe do toga da ne možemo ništa, kako se pomiriti s tim...?
    Svi oko nas su trudni ili već guraju kolica i sretna sam zbog svih njih što nisu ni svjesni toga što mi sada prolazimo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •