Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

zasto_bas_mi nije lako, ali nemojte odustajati, jedan je zivot i treba ga zivjeti, a LopticaHopsica tako je i nama bilo nalazi su dosta slični, ali spermija nigdje, mogu ti preporučiti dr. Bernat na Rebru radi, ako se odlučite za biopsiju, mi smo pokušavali sa raznim terapijama, ali nista nije pomoglo, samo novce džabe bacali, biopsija pozitivno prošla i sada ćemo red da krenemo u postupak, mnogo živaca i mnogo strpljenja će vam trebati????je li tvoj muž slučajno imao operaciju spuštanja testisa kao dijete???

LopticaHopsica avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    zasto_bas_mi nije lako, ali nemojte odustajati, jedan je zivot i treba ga zivjeti, a LopticaHopsica tako je i nama bilo nalazi su dosta slični, ali spermija nigdje, mogu ti preporučiti dr. Bernat na Rebru radi, ako se odlučite za biopsiju, mi smo pokušavali sa raznim terapijama, ali nista nije pomoglo, samo novce džabe bacali, biopsija pozitivno prošla i sada ćemo red da krenemo u postupak, mnogo živaca i mnogo strpljenja će vam trebati????je li tvoj muž slučajno imao operaciju spuštanja testisa kao dijete???
    Prije 10 god. je imao tumor na jednom testisu, benigni i taj testis mu je ostranjen. I mi smo mislili da se zbog toga nešto "zaštopalo" ali ultrazvuk kaže da nije...
    Sljedeći tjedan radimo inhibin B pa onda opet doktoru. Koliko se čekaju nalazi za inhibin B? I što će nam to točno pokazati? Znam da je povezan uz FSH ali ako imamo nalaze za to, zašto onda još ovo? Budem se raspitala za dr. Bernata, hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •