Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav društvance!
    nije me duugo bilo..a nije se baš puno ni pisalo ....navratila sam da vam kažem da smo mm i ja odustali od ove priče..nažalost, vidite u potpisu, kako se kaže nevolja nikad ne dolazi sama, obolila sam od dijabetesa tip 1, hashimota, i sad samo čekam šta će me još strefit ( iste te bolesti ima i moja sestra, pozitivna je i na celijakiju, tako da me čisto strah testirat se, a morat ću )
    Nakon svega ovog odlučili smo ne gubiti više vrijeme, novaca nemamo za micro tese, a i ovako smo na knap, strah me rizične trudnoće.. i sigurni smo da ćemo naš cilj , a to je posvajanje djeteta(ili više njih), brzo ostvariti!

Moram samo reći, da smo ovih godinu dana kako ništa nismo radili po pitanju ostvarivanja trudnoće, zaista uživali koliko je bilo prilika, budući da smo često razdvojeni, i često puta sam pomislila ma nek smo mi zdravi, pa kako bude... eto zdravlje je lošije ipak, al bit će to sve dobro.. Nadam se da ćemo brzo doći do našeg zlata <3

Želim vam svima puno sreće, strpljenja i ljubavi kojim god putem krenuli! <3
    Posljednje uređivanje od u dobru i zlu : 03.06.2014. at 14:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •