Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj baranja prvotno napisa Vidi poruku
    sos15,evo mene opet,reci mi iz vaseg iskustva,i interesuje me tvoje misljenje a mozda imas i saznanja,dali je bolje priprema supruge i uklapanje sa microtese,ili je svejedno,pa da zamrzne se materijal,i odmrzne kasnije uz njenu stimulaciju?izvini ako te ubijam sa pitanjima
    Ovako, s obzirom da sam i sama prosla stimulaciju za mpo, ali sam morala prekinuti postupak zbog neuspjesne micro tese, mogu ti reci da negativne posljedice stimulacije na zenu su iste, ako ne i manje, ako se prekine postupak jer ne prolazi punkciju. Odluka da li ici istovremeno u postupak ili prvo micro tese, pa onda stimulacija zene je teska. Sigurno je veca sansa sa svjezim materijalom i upravo zato sam se ja odlucila da rizikujem sa stimulacijom. S druge strane ona onda prolazi stimulaciju, a mozda bez razloga (kao ja). Sto se tice nuspojava stimulacije na zenu, imas temu na forumu o tome. Ja sam osjetila promjene, ali da li je to povezano bas sa stimulacijom ili sto sam usla u tridesete ne znam =-O. Odluku morate donijeti sami. Iako je bilo neuspjesno, ja se nisam pokajala za odluku da idemo istovremeno u postupak jer bar znam da smo sve pokusali.

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

hvala ti na odgovoru,ostaje mi da ono sto sam rekao uskoro se vracam kuci,i pocinjem sa kontaktiranjem sarajeva,usput dali mozda neko zn dali ce biti konsultaciju u n.s.u skorije vreme,od strane doktora iz sarajeva?pouno pozdrava za sve

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •