-
ljubav, evo javit cu se i ja da ti dam podrsku.
ono sto moje iskustvo kaze,a i cure su ti potvrdile, doista vrijeme lijeci sve. ja sam mislila da je to samo floskula,ali nije.vjeruj da nije. tu cinjenicu da necemo imati biolosku djecu, a Bog je dao da nam bude tako prirodna i spontana(da zelimo dijete), nikad ne mozemo u potpunosti preboljeti. uvijek ona "visi" tu negdje, kvari slast svakog uzivanja u zivotu(bar nama), ali jednostavno,nakon nekog vremena, naucis zivjeti sa tom cinjenicom.
muz i ja smo probali sve, osim microtese. dugo nam je to bila krajnja opcija, znali smo da nakon toga nemamo vise niti jednu opciju, a sad i ne spominjemo micro vise.
ja se bojim da on djaba,nakon svega sto je prosao, prodje i to a da ne bude sa rezultatom kakvog ocekujemo,a s druge strane, bojim se da se ne budem pitala citav zivot sta bi bilo da smo otisli.
koliko god covjek znao da se ne treba nadati, svaki odlazak ljekaru,koji je pokusaj pronalaska rjesenja, toliko nas izbaci iz kolotecine, da po mjesec dana ne mozemo vratiti zivot u normalu.
mm i ja smo sad u fazi da planiramo putovanje u Dubai,a ne microtese :D
ono sto meni jako pomaze je shvatanje da je njegova azoo odluka Onoga iznad nas, da smo dali gotovo sve od sebe, i da tu ne mozemo nista. i nicije dijete nije moje i nicija trudnoca nije moja, tako da uzivam sa svim prijateljima u njihovim trudnocama i djeci. 
svim ostalim curama veliki pozdrav, ja stalno "virkam" na ovu temu i mada vise ne znam veliku vecinu forumašica, radujem se i tugujem sa svakom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma