Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

I ja sam cula,a i procitala na internetu neke strane clanke, da je uspesna metoda lecenja muskog steriliteta zenskim lekovima......a isto tako znam da je mali broj lekara koji bi pokusali tako nesto,a i sto se tice beograda, mali je br lekara koji se bave lecenjem muskog steriliteta.Istrazivajuci i rspitujuci se dosla sam do samo dva lekara,od toga je jedan kod koga je isao baranja

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

tako je,moj doktor i jos jedan za koje sam cuo,neznam ime doktora,taj je i pricao,tj.drzao seminar,da negresim dusu mozda jos neki sa njim,ali znam da je bila prica o tome da se leci sa "zenskim lekovima",i da daju uspesan rezultat,gde i sam ja mogu to da potvrdim,jer bilo gde sam pre toga bio,odgovor je bio ,nazalost nemozete imati dece,i ili usvojite ili donator,takoreci ono ajd kreni napolje rekao sam ti da si zavrsio sa mogucnosti da postanes roditelj,izadjes napolje a sve se vrti oko tebe....da bi sasvim slucajno,dosao do profesora koji mi je sada doktor i da srece i zdravlja i zavrsimo ovo sve,pa majke mi ,mogao bi knjigu napisati,koliko skotova ima diplomu doktora,i odnosa prema pacijentima,i meni samom,gde se mucimo i obijanja pragova ,bolnica ,klinika,i drzavnih i privatnih,kao imas zdrastveno osiguranje,pa da ali samo u na papiru,gde god odes plati i cekaj...pa na kraju,nadam se i da cemo uspesno zavrsiti sve ovo ,sto i vama svima od srca zelim,jer ovaj pakao ko nije osetio taj nezna sta je i kako je tesko postati roditelj.neznam eto sta mi bi poceo sam kucati na odgovor,i evo napisa ja vama citavo pismo..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •