-
Mi se lecimo u Beogradu. U decembru smo saznali za dijagnozu,pa je ovo donekle pocetak borbe, ali konstantno citam i informisem se i razmisljam odakle da krenemo.
Veoma bitna informacija do koje sam dosla informisuci se je da je nazalost u Srbiji muski sterilitet problem koji je jako slabo istrazen i tako dosla do samo dva lekara koja se uopste bave muskim terilitetom. Od ta dva, baranja ide kod jednog i ima uspesnu terapiju,a mi cemo isto kod njega za koju nedelju. Taj doktor ima privatnu kliniku, a druga je necalnica urologije u bolnici dr Dragisa Misovic i takodje ima privatnu kliniku.
Malena 1988, moj ti je savet da za sada batalite bilo kakve privatne klinike za vestacku oplodnju,jer tu masovno rade dobri ginekolozi i strucnjaci za zenski sterilitet. Sve sto oni mogu da pomognu,jeste da urade biopsiju ili punkciju i to vide ima,nema i donor....i to pitanje kako rade biopsiju,jer znam da mnogi uzmu jedan isecak sa jednog testisa i to je to.
Nama punkcija nista ne znaci za sada,jer je fsh veliki i doktor nece ni da pokusava. Opcija je za pocetak biopsija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma