Informisuci se dosla sam do dva urologa za muski sterilitet dr Vinka Vukotic urolog iz bolnice dr Dragisa Misovic(drzavna bolnica) i naravno ima svoju privatnu TTC klinika, i Sava Micic privatna klinika uromedica. I jedan i drugi imaju i pozitivne i negativne komentare,ali je jedno sigurno da su oni specijalisti za muski sterilitet, a koliko su strucni to cemo videti za koju nedelju. Idemo i kod jednog i drugog doktora, samo sto smo za Vinku uzeli uput i idemo drzavno. Zelimo da cujemo i jedno i drugo misljenje.To je ono sto sam ja saznala za Srbiju,pa cemo kod njih prvo otici i u zavisnosti od njihovih konsultacija, videcu da li treba ici i van Srbije.
Baranja ide kod Save i ima uspesnu terapiju.
Sto se tice dragog, ne pusi, bavi se sportom, nikada nije problem imao ni u jednom periodu zivota, uvek je vodio racuna sta jede, popije alkohol u odredjenim prilikama kao i svaki normalan muskarac, hormoni i uz u redu, sem fsh-a koji je povisem, radili smo i tumor marker i to je hvala bogu u redu. Ja uopste ne zelim da razmisljam zato, niti njemu dozvoljavam, ako je ta dijagnoza idemo da vidimo kako da je se resimo.