To jeste veliki problem, ako mogu tako da se izrazim, nestrucnost i neinformisanost nasih lekara o muskom sterilitetu. Probajte ko i mi drzavno kod Vinke,a idite i privatno kod Save, da cujete i njihova misljenja, a da odustajete, nikako ne. Mi jos uvek nismo dosli do biopsije,tj jos ne razmisljemo o njoj dok ne odemo kod lekara, ali raspitaj se i pitaj urologe gde se i kako radi biopsija. Cula sam da na nekim klinikama uzmu samo jedan uzorak samo sa jednog testisa, a na nekim i vise uzoraka, sto naravno povecava sansu da se nesto nadje. Kada smo videli sve nule, odmah smo otisli kod urologa na klinicki centar, on je asistent save micica, kada je video visok fsh, odmah je rekao biopsija, da ne gubimo vreme,novac i zivce, jer sa visokim fsh, odmah se ide na biopsiju,a na moje pitanje da li imamo ikakve sanse da imamo biolosko dete, kao iz topa je rekao da i da uopste ne razmisljamo ni o kakvoj drugoj opciji. Mi smo to uzeli sa rezervom,jer mozda je navikao da lose rezultate saopstava optimisticki, ali nam je bilo lepo kada smo to culi