nisi me razumela ja sam imao na toj klinici cetiri pregleda u razmacima po dva i po meseca,gde se na prvom pregledu,bile okrugle celije,pa na drugom pregledu,bilo par spermija,ne potpuno formiranih i mnogo okruglih celija,na trecem pregledu ima zivih i mrtvih spermija,ali hoce da bude siguran u veci broj i daje mi i inekcije,pored tbl koje sam pio,svaki pregled imam napismeno sa konstatacijom lekara i njegovim pecatom i potpisom,gde je rekao pre mesec dana da radimo vantlesnu,da ima materijala bez problema,,dobila mi i supruga da radi neke lab.da bude sve spremno za to da ovih dana uradimo to,ali citajuci na netu,gde ga nazivaju pogrdnim imenima i lazovom,odlucim da uradim kontrolni pregled TESU u privatnoj klinici GENESIS u novom sadu,gde mi kazu da nema nista i da je nemoguce da bude zbog jako visokog FSHkoji je bio 57,2.pored svega nadjem na netu par kojije digao kredit da bi platio kod njega vantelesnu ,koja ispadne neuspesna,i oni razocarani odu na drugu kliniku na kontrolni pregled gde ustanove da covek nemoze da ima spermije u opste,jer boluje od neke bolesti gde je sterilan ko hiruski noz,a on(doktor iz bgd-a)ih je ubedjivao kako ima materijala kako ce biti sve ok i tako...