kako kontaktirati i sta traze za prag,tamo idete na neke preglede koji se kod nas ne rade ili dali mi mozete dati kontakt mail,dali bi mogao traziti neko resenje za azzo?
kako kontaktirati i sta traze za prag,tamo idete na neke preglede koji se kod nas ne rade ili dali mi mozete dati kontakt mail,dali bi mogao traziti neko resenje za azzo?
Baranja radi se o klinici Prague Fertility Centre, skeniraj sve nalaze koje imas, objasni ukratko u cemu je problem, i posalji e mailom...ne znam odakle si, imas koordinatore za svaku drzavu...probaj na veljkovic@pragueivf.cz ona jako brzo odgovori i posalje ti i cijene...U Pragu rade punkciju i biopsiju testisa paralelno sa aspiracijom jajnih celija...tako su meni rekli...ali opet vjerujem da imaju najbolje znanje i opremu, ali i treba dosta novaca. Mozda mozes i odvojeno ici, vidi s njima. U svakom slucaju prvo traze nalaze da vide da li je uopste opravdano raditi biopsiju. Biopsija sa anestezijom je 1000 eura...Ja sam takodje kontaktirala i dr Poljaka, klinika Cito Split, i iskreno nesto me vuce njima...ne znam objasniti, neki cudan osjecaj. Oni kako sam cula imaju dobrog embriologa i opremu. On je isto ok, odmah odgovori. Moj m je za Ljubljanu i dr Resa pa vidjecemoProbaj poslati nalaze na vise klinika pa vidjeces sta ce ti reci...Moj m mora raditi kariotip i mikrodelacije jer sve ostalo je u redu...svi hormoni, uzv, sve...Nadam se iskreno da nije genetika u pitanju.