Caos svima.....evo ja da se javim i da vam kazem da smo mi u utorak bili u New Lifu i radili micro tese. Nazalost nista nisu nasli i idemo na donora.
Moj muz je imao FSH oko 30,a svi ostali hormoni ok kao i genetika. Doktor je odlican i samo osbolje klinike takodje...operacija je trajala oko sat ipo, kada se probudio iz anestezije mene su odveli do njega i tu smo zajedno proveli cetiri sata. Operacija nije bolna, malo je otezano kretanje dan posle,ali nista strasno...savetuje se
da se ostane 48h u sarajevu nakon operacije i da se dodje na previjanje sto smo mi i uradili....Muz vec sad i auto vozi, normalno se krece, nema bolova,
a proslo je samo par dana.
Sekli su mu oba testisa i nazalost nista nisu nasli.....
Moj savet svima je da ne idete svugde i isprobavate sve i svasta, micro tesa najmanje ostecuje testite. Doktor je bio u cudu jer je imao pacijente taj dan koji su po
raznim privatnim klinikama radili punkcije i biopsije i sada su im toliko osteceni testisi da nista nije mogao da uradi.
Medicina ide u pravcu da se nas problem resi, ali do tada idemo pravac na donora.....
Ako jos nekako mogu da pomognes slobodno pitajte mi smo juce doputovali iz sarajeva