Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj tinkerbell83 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage devojke hvala vam na brzim odgovorima. Kontaktirala sam Prag i Skoplje, dobila brze odgovore, cene se razlikuju i sada krece malo detaljnija pretraga po forumima.
    xoxo
    tinkerbell83 ja kad sam zvala i slala upite i sve nase nalaze cijene su bile tu negdje. U Skoplju je recimo zamrzavanje embrija skuplje al zato je ivf u Pragu skuplji i to ti ispadne na isto. Bar prije par mjeseci kad sam znaci kontaktirala. U Skoplju je cijena fiksna a u Pragu sve posebno racunaju i onda pacijenti misle da je jeftinije. Bas je neki dan na temi Ceska to netko pisao i na kraju su im zaracunali vise. Tako da dobro svi pitajte koliko sto kosta i sto je u to uracunato sve.
    Citala sam od laralana postove (predpostavljam da si i ti jer imaju samo dvije strane na mpo u makedoniji)...znaci razlika je u cijeni donorskog sjemena.....donacija js je cijena ista.

Laralana je sve cijene napisala i hvala joj doista na tome.
    Nisam stekla dojam da je hvalila svoju kliniku u kojoj je ostvarila trudnocu sto je i sama napisala u zadnjim postovima na temi mpo u makedoniji.

Mozes i ovdje malo procitati i informirati se
    https://www.google.hr/search?ie=UTF-...Faio8weBk7PYAQ
    Posljednje uređivanje od sara79 : 05.01.2016. at 14:15 Razlog: tipfeler

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •