Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Sandy 0606 greska je bila bili smo kod doktora on kaze svi hormoni super a preko telefona luda medicinska sestra rekla snizen njena greska.E sad smo dobili da jos jedan spermiogram uradi jer jedan nije nista.Sad vi meni recite ako su hormonski nalazi uredu pregledao ga doktor kaze sve ok,ko je imao iskustva s tim kakve su sanse.Poslije spermipgrama ide na punkciju tako mu je receno pozdrav za sve hrabre buduce mame

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Beni prvotno napisa Vidi poruku
    Sandy 0606 greska je bila bili smo kod doktora on kaze svi hormoni super a preko telefona luda medicinska sestra rekla snizen njena greska.E sad smo dobili da jos jedan spermiogram uradi jer jedan nije nista.Sad vi meni recite ako su hormonski nalazi uredu pregledao ga doktor kaze sve ok,ko je imao iskustva s tim kakve su sanse.Poslije spermipgrama ide na punkciju tako mu je receno pozdrav za sve hrabre buduce mame
    Beni, moje misljenje je da ne koristite bilo kakvu hormonsku terapiju, jer terapija se ukljucuje ako postoji odredjeni br spermatozoida, pa da se stanje poboljsa.A kad je u pitanju azoo,a pritom se ne zna uzrok, onda samo mozete gubiti vrijeme, a plus hormonima se moze narusiti zdravlje tvog muza. Nama je dr rekao, bas zato sto ne znamo sta je uzrok, ja onda ne znam ni sta da lijecim. Drugo, takodje bih ti savjetovala da uradite biopsiju umjesto punkcije, jer punkcija je nasumicno trazenje spermatozoida, dok je biopsija dosta preciznija metoda. U svakom slucaju, postoji i Micro Tese, koja je jos preciznija, ali kad je vas slucaj u pitanju, mozda ne bi bilo lose krenuti sa biopsijom jer tvoj muz ima uredne nalae hormona i vrlo je moguce da cete nesto pronaci u uzorku. Sve ovo ti govorim na osnovu komentara koje smo mi dobijali od dr i kako citam komentare drugih forumasica, mislim da su ta razmisljanja prilicno tacna. Naravno, da vama je da se dogovorite medjusobno i sa svojim dr kako i sta dalje.. Zelim vam svu srecu!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •