-
Drage moje da vam se javim i kazem da je sve spremno za Prag, krecemo sutra ranom zorom. Bila sam na stimulaciji gonalom i orgalutranom od drugog dana ciklusa. Danas je
11ti dan stimulacije i veceras primam poslednju inekciju. Doktorka juce potvrdila da sam odreagovala super na stimulaciju, 13 folikula, od toga cetiri na levom od 20mm i ostali
su bili izmedju 13-16mm.Odlicno se osecam fizicki, oslabila sam, nemam neku nadutost niti bolove, malo samo boluckaju jajnici, ali kao kad treba da dobijem.
Ali psihicki......ja sam veoma osetljiva i uzasno se bojim igala, lekara.....tako da sam prva cetiri dana bockanja bila u ocajnom stanju, plakala, depresivna i to se jos vise pojacalo
kada se uvelo sesti dan po dva bockanja dnevno...bilo je momenata kada sam muzu govorila da hocu da odustanem. Nekako mi zene nadjemo neku hrabrost i guramo dalje, pa sam tako i ja....U utorak je punkcija u 8h ujutru i nadam se da cu i tu iglu u veni izdrzati pa onda malo uzivati u Pragu. Zahvalila bih se drugarici clanici Rominki na podrsci i savetima koji su mi veoma znacili.....Jos dve posete lekaru i da zavrsim sa tim na jedno devet meseci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma