Pozdrav svima, pre par godina sam bila aktivna, pa se sve zakomplikovalo, a sada opet idemo ka cilju da dobijemo bebu. Ne znam da li se neko seca, mi smo narucili spermhope tablete iz Amerike koje su nam zagorcale zivot!!! Mm je pre 16 god imao tumor testisa i dok nije uzeo spermhope sve je bilo ok. Sem azospermije, cinilo se da nam je to jedini problem....ali posle spermhope tableta aktivirala se neka celija tumora. Poceo je sa hemoterapijom, tek posle 2 godine otkrili su da se tumor nalazi u veni cave, sada cekamo operaciju vene i nadamo se da ce se tu staviti tacka. Vrlo se zakomplikovalo....posle svega sto nam se izdogadjalo i koliko smo se oboje izmuculi, odlucili smo se na donora. Meni je vec trideseta, a kada se zavrsi operacija i sve dodje na svoje, idemo da postanemo roditelji! Vec sam pocela da se raspitujem za klinike, mozda neko sada misli da mora prvo da se zavrsi operacija, ali mene sama pomisao da cemo imati dete daje snagu i volju za zivotom i svi ostalim....saljem svima snage i volje da ostavrite svoje ciljeve