-
Da li on to hoce radi tebe ili? Morate si postaviti takva pitanja. Nema tu povlacenje u sebe. Zasto kazem ako se treba posvadjat, posvadjate se. Ali budite sigurni svak u svoju odluku. Nista ti njemu nisi duzna. Niti on tebi. Mozes li ti zivjeti bez djece? S njim? Moze li on s tobom zivjeti zivot bez djece? Mozete li zivjeti s djetetom znajuci da on nije dao genetski materijal. Ili cete si jednog dana to predbaciti? A ako se to dogodi, onda je tesko dalje bez sumnje. Hocete li si predbaciti ako ne odete pokusati? Ovo definitivno nisu lake situacije. Teske su. Ima ljudi koji se rastanu jer shvate da nisu na istom kolosijeku. Ali bolje i to i nastaviti zivot nego zivjeti iz nekog osjecaja da si netko nesto duguje. Dugujete si donijeti odluke. Budite iskreni. Pricajte. Dajte si vremena. Beni, mlada si. Zaista jesi. Iako u nasim situacijama godine brzo lete. Bolje je i sacekati godinu dvije i biti siguran nego poceti nesto u sto nisi. Jer sto ako vam se odmah desi trudnoca? S tim treba zivjeti, a tada je kasno za pitanja i odgovore. Tada imate najvecu duznost. Nije mi najmera plasiti te, niti ista slicno. Ja sam ti klasa optimist. I to teski optimist. Ali u ovoj borbi, u zadnjih skoro 10 god sam i teski realist. I prosli smo sve to. I jos smo na istom putu, ruka pod ruku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma