Beni.; micro-tese je radena u Sarajevu ,radio je poznati dok.iz Turske Emre Bakircioglu.Imas sve nase price na ovoj temi ali ako te zanima moras citati malo duze.Bilo nas je tada 15- nesto uspjesnih ali i nazalost vise neuspjesnih operacija.Osobno mi nismo htjeli zavrsiti sa azoo, dok ne prodemo micro-tese,nakon toga smo znali da je to nas kraj,i odlucili da nemamo vise sta probati,ostaju nam 2.opcije ali da necemo zuriti sa odlukom.Tako je i bilo suprug je godinama bio za jedno a ja drugo, na kraju je zavrsilo kako je i opet kazem da smo sretni neopisivo sto je ovako zavrsilo,jednostavno previse toga bi nas mucilo sto u pocetku sto kroz zivot.Svi smo razliciti i svi drugacije razmisljamo i svakom je njegova odluka najbolja, a tako i treba biti.Bilo mi je tesko ispricati sto nam se dogodilo ali mi nije bilo fer to drzati u sebi a mozda mogu pomoci nekome.Najbitnije od svega sto sam htjela reci je da morate svi znati da je to to sto vi stvarno zelite.Nasa odluka uopce nije nabrzinu donesena ,godinama se potezala ta prica pa opet nije bila pravi izbor za nas. Osobno sam kontaktirala Francuze institut koji su prvi proizveli ljudski spermij-biopsijama.Ono sto su mi rekli je da sada imaju ljude kojima su proizveli njihove i radili zenama oplodnju snjima, zanima ih dali ce biti djeca zdrava sa tim spermijima,po svemu trebaju ali ipak moraju to dokazati.Rekli su mi da taj cjelokupan postupak ce trajati od:2-4godine,i tada pocimaju sa radom za cijeli svijet ako sve bude kako treba i odobreno.Sretna sam zbog te vijesti,iako svijesna da mi necemo uhvatiti taj vlak,ali za sve koji su mladi,mozda nasi necaci,prijatelji,i svi koji imaju azoo ipak ce moci imati svoju biolosku djecicu.

zasto bas mi, napokon nakon svega sto ste prosli,vidi cuda pa ti trudna od prve ,prekrasno.Bit ce sve dobro vidjet ces