-
pozdrav svima,
čitam već neko vrijeme i evo sada sam se odlučila i ja podijeliti svoje iskustvo s vama. Suprugu je otkrivena azoospermija ove godine u 5 mj. 2 godine smo prirodnim putem pokušavali doći do trudnoće pa kako to nije uspijevalo odlučili smo se za dodatne pretrage, kada je stigao suprugov nalaz spermiograma šok, šok i šok... od tada hodamo po doktorima, obavio je sve nalaze hormona, gentske y kromosom i sve u redu, otišao na punkciju na kojoj smo se nadali pozitivnim rezultatima kada ono ništa :S osjećaji su svakakvi, bol je neopisiva, ali naravno dok ima 0,1 % nade ne odustajemo... čekaju ga još brisevi ejakulata i mokračne cijevi i urinokultura jer je nađeno dosta leukocita u ejakulatu iz testita i nakon toga slijedi biopsija... mi smo u postupku u VV kod dr.Peroša..
mene zanima jedna stvar, u lijevom testisu nije nađeno ništa a u desnom dosta Sertolijevih stanica i nešto stanica spermatogeneze točnije spermatogonije i spermatociti ali spermiji nisu nađeni! da li vam je itko od vas imao takvu dijagnozu jer to nigdje nisam pročitala... nadamo se samo da se nekim čudom kada se spermatogeneza bude obnavljala pojave spermiji ili da će biopsijom naći neke žive zalutale i skrivene negdje iako nam je dr.Peroš rekao da je situacija dosta teška i da se ne nadamo previše.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma