-
Cao mi smo novi na forum. Dvije godine smo u braku i ginekolog nam preporučio da muž uradi spremogram. Na nalazu sve same nule tada je uslijedio sok. Odemo kod urologa i sve uredno od briseva do ultrazvuka. Uradimo hormone i nalaz inhibin b je 7.6. Zatim odemo kod endokrinologa doktorice svetlane vujovic. Ona nam da da uradimo dopunske analize i sve je uredno i sa genetske strane. Dijagnozu je napisala Infertlilutas prim, azoospermija. Zatim je muž primao pregnyl 5000 tri dana i izvadio četvrti dan slobodni testosteron. Kad smo došli kod nje rekla nam je da je dobro odreagovao na terapiju i da ima inzulinske rezistenciju. Dala je sledeca 4 mjeseca pregnyl da prima dva puta sedmicno, siofor tablete, proxeed prasak i ezorex prasak. Od hrane samo dijetalno. Izbacila slatkiše,med, slatko voće, svinjetinu i pohovano meso. Zanima
Me da li je iko imao iskustva da se ovako može doći prirodno do trudnoće ( postoji li šansa da u ova 4 mjeseca ostanem trudna)? Ne znam ni da li smo na pravom putu. Očajni smo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma