Citiraj Gita 10 prvotno napisa Vidi poruku
Draga Lopužice,

MM je također dijagnosticirana Neop.Azoo. Micro Tese- St 2016 = 0. MM nitko nije uputio na Briseve za hlamidiju, mikroplazmu i ureaplazmu. Ovo mi je tako čudno, iskreno, da je netko s dijagnozom azoo došao do 8 milijuna spermatozoida. Prema, iskreno, to je odličan podatak i jako se radujem zbog toga. Molim te jel možeš malo podrobnije dati informacije o tom slučaju?
Nas nitko nije ni uputio na ove briseve. Ono što ja primjećujem je da MM mokraća ima dosta intenzivan miris, ali nalaz urina je u redu. Čudno zvuči kada to ovdje pišem, i malo mi je neugodno. Ali, uvijek se sjetim onih riječi dokt. nakon MicroTese i negativnog rezultata. Za naš slučaj je sa 99% sigurnošću rečeno da je azzo nastupila polagana u nekom periodu njegova života i da sigurno nije uvijek bila prisutna. Prije koliko vremena se to dogodilo, ne može reći. Kada smo pitali može li neka bakterija biti uzrok, rekla je naravno. Ali oni se opet ograde od svega, jer stvarni uzrok ne znaju. I tu staje naša priča. Predlaže se terapija ali ništa se ne obećava. I na kraju što ostane-Prag.
Draga Gita 10,
Dugo nisam bila na forumu, pa ti tek sada odgovaram. Ne znam tačno detalje kod ovog slučaja koji sam pomenula, ponovo ću kontaktirati tu djevojku koja mi je to ispričala, pa ću ti prenijeti. Ali ono što sigurno znam je to da je on prvo imao spermatozoide, pa onda nije imao ništa (koliko se sjećam uzrok je bila hlamidija), pa kad je istu izliječio ponovo je došao do određenog broja.
Uglavnom, kad dobijem detaljnije informacije, odmah ću ti prenijeti.