Citiraj Natasha1 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima, prvo zelim vam svima srecu koji pokusavate dobiti bebicu ( kao i mi na kraju krajeva ) zelim vam objasniti nasu novonastalu situaciju, te se unaprijed ispricavam da duzem postu.
Mm je dijagnosticirana azoospermija (nalazimo se u njemackoj ) i mogu rec da sam pomalo razocarana, jer nam nista nije poblize objasnjeno, vec nas se samo salje na odredene pretrage. receno nam je da zajedno moramo ic u jednu kliniku koja se nalazi 100km od nas, da razgovaramo sa doktoricom sta i kako, nakon toga na tjedan dana prije termina, nazavli su nas i rekli drugu kliniku, da mm mora napraviti op. dosli kad ono nista, izvadili mu krv napravili ugovor o zamrzavanju moguce dobivene spermice i dali nam termin 14.2.2018 za TESE, ok dosli mi prosli tjedan, napravili to, nazalost, sok, nista nije pronadjeno. uzasno sam razocarana jer nam nitko nista nije objasnio, sta mozemo dalje i gdje da se okrenemo i pokrenemo. Nazvali smo urologa i imamo terminza razgovor s njim 1.3 , i ja cu ici jer zelim svaku sitnicu znati.
vidim da vecina vas zna i tocnu dijagnozu i ostale nacine kako se nesto moze poboljsati.
ja sam van sebe, jer ne znam nista i ne mogu se poblize informirati sta je dalje najbolje napraviti....
Poz Natasha2 i mi smo se tek suočili s tom dijagnozom i isto se nalazimo u Njemačkoj! Možda ti mogu kako pomoći . Do kud ste stigli? Šta ste napravili?