Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Drago mi je sa ste se javili, imam jedno pitanje! Hormonska slika je takva da je prije mjesec dana bio LH 69 (najveći ikad Ikom valjda

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Drago mi je sta ste se javili, imam jedno pitanje! Hormonska slika je takva da je prije mjesec dana bio LH 69 (najveći ikad Ikom valjda ) testosteron 0,4 , FSH uredan nakon mjesec dana stručna obrada svega kod endokrinologa i sve u najboljem idealnom redu! Moje pitanje je da li i kako je to moguće ?? Najlogičnije meni da je jedan od laboratorija pogriješio ili se nama zaista desilo čudo !
    P. S prije postano je samo polovično ne znam zašto je tako ispalo!
    Hvala unaprid

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

hm...
    dobro je sto je Fsh uredan....
    Citiraj Azoivi prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je sta ste se javili, imam jedno pitanje! Hormonska slika je takva da je prije mjesec dana bio LH 69 (najveći ikad Ikom valjda ) testosteron 0,4 , FSH uredan nakon mjesec dana stručna obrada svega kod endokrinologa i sve u najboljem idealnom redu! Moje pitanje je da li i kako je to moguće ?? Najlogičnije meni da je jedan od laboratorija pogriješio ili se nama zaista desilo čudo !
    P. S prije postano je samo polovično ne znam zašto je tako ispalo!
    Hvala unaprid

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Draga Carrot ako sam dobro shavitila na forumu ima i slučajeva sa potpuno urednim hormonima i na tesi i micro tesi nista nema, kako je to mguce?

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Daaa Carrot, idemo. I mi smo u PFC Opušteni smo, sretni, nestrpljivi... Gledamo na ovo kao da idemo na odmor i da vidimo predivni Prag! Nadamo se ishodu poput vašeg!
    Uživaj u trudnoći draga. Poslije svega što ste prošli, zaslužili ste!!!!
    Azoivi, izvini što se ubacujem, ali ja sam sretala slučajeve gdje su svi nalazi svi ok, a spermogram nula, punkcija nula, biopsija nula, ali na Micro Tese nadju baš dosta. S obzirom da je vama FSH uredan, to je pokazatelj da se spermatogeneza odvija, ali negdje postoji problemčić. Ne znam da li ste radili testove na Chlamidiu, Mikoplazmu i Ureaplazmu ili da možda tvoj muž ima proširnu venu varikokelu. Znam slučaj gdje je to bila prepreka. U svakom slučaju vi zaista imate čemu da se nadate Sretnoooooo!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Joj draga lopuzice sad vidim da idete na put po svoju najveću životnu nagradu

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj lopuzica prvotno napisa Vidi poruku
    Daaa Carrot, idemo. I mi smo u PFC Opušteni smo, sretni, nestrpljivi... Gledamo na ovo kao da idemo na odmor i da vidimo predivni Prag! Nadamo se ishodu poput vašeg!
    Uživaj u trudnoći draga. Poslije svega što ste prošli, zaslužili ste!!!!
    Azoivi, izvini što se ubacujem, ali ja sam sretala slučajeve gdje su svi nalazi svi ok, a spermogram nula, punkcija nula, biopsija nula, ali na Micro Tese nadju baš dosta. S obzirom da je vama FSH uredan, to je pokazatelj da se spermatogeneza odvija, ali negdje postoji problemčić. Ne znam da li ste radili testove na Chlamidiu, Mikoplazmu i Ureaplazmu ili da možda tvoj muž ima proširnu venu varikokelu. Znam slučaj gdje je to bila prepreka. U svakom slučaju vi zaista imate čemu da se nadate Sretnoooooo!!!!!!
    Javi nam svaki korak...i javi se u pp ako te bilo sto zanima...[emoji214]

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Azoivi prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Carrot ako sam dobro shavitila na forumu ima i slučajeva sa potpuno urednim hormonima i na tesi i micro tesi nista nema, kako je to mguce?
    hej...ne znam sad tocno da je fsh uredan a da nema na microtese nista....
    Trebalo bi biti vec i na biopsiji tj Tese...a micro tese da ne govorim...
    Vjeruj mi fsh je sve!
    A opet s druge strane struka ce reci da je bilo i u ovom i u onom slucaju izuzetaka...
    Uglavnom, nemate sto razmisljati nego biopsija ili microtese pa cete znati vise...
    Sretno!
    Posljednje uređivanje od Carrot : 08.05.2018. at 11:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •