-
Uzeh si malo predaha od svega pa se vratih ovamo ponovno. Nekako si mislim kolike tisuće žena su to uspjele pa ću valjda i ja naučiti pikati.
Ne znam sve mi to nekako dugo traje. Ima već skoro mjesec dana da sam poslala papire mailom i rekli su da su nam otvorili e kartone i da će se javiti kad liječnik napravi protokol. Koliko je to kod vas trajalo prije početka prvog postupka? Ja sam računala da ću u rujnu otići gore prvi puta, ali mi se sve čini da od toga ne bude ništa. Da ću tek u listopadu. Rado bih znala kada, jer ipak moram na poslu dogovoriti neke stvari. Radim u školi i ne mogu očekivati, a i nisam taj tip, da će me svi samo tako mijenjati. Mislila sam uzimati bolovanje samo za tih sedam dana koje smo u Češkoj, ali ne znam više. Čitala sam neki dan tu negdje na forumu sve moguće varijante kako to žene rješavaju. Ne znam, ne čini mi se ok da od kolega tražim sve te zamjene, čini mi se najkorektnije i najjednostavnije da uzmem bolovanje i odradim to. Plus,da se ja na posao u jednom smjeru autom vozim malo više od sedamdeset kilometara, nekih sat vremena i uopće ne znam kad krene ta stimulacija kak će to biti. Što ste vi radile? Koliko ste prije uzimale bolovanja?
Neki dan sam sa suprugom razgovarala o financijama i pogubili se pa me zanima koliko je realno da računamo novaca da nam treba za put, autocestu, smještaj. Znam, postupak je toliko koliko je + eventualni dodatni izdaci. Ispod koliko tisuća eura da ne idemo gore?
Mi mislimo sve plačati u kešu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma