Ninilana mo smo bili na MTese u St-u. Molim te reci mi jeste li vadili Inhibin b i ako da koji je rezultat. Ako ne je li vas dr.iz Cita uputila da izvadite? I baš me zanima koja su njezina razmišljanja vezano za terapiju koju je muž uzimao? Nas nije slala na terapiju vec direktno na Mtese. Ako ne uspije onda se može uzimati terapija kroz 6 mj i event.ponoviti zahvat. Mi smi odmah išli u Cito. Nismo se ni raspitivali za dr.mjesta (osim što sam čitala na forumu za dr. Emrea i sl.). Naravno da je ovdje najpovoljnije 6000 kn ispostavilo se prava stnica obzirom što smo kasnije prošli i platili. Mi smo išli logikom ako ih ima naći će ih bilo gdje.
Ovdje na forumu je bilo dvojbe je li Mtese u Splitu pravi ili ne. To sam pitala dr.i rekla je da to je pravi MTese sa mikroskopom koji uvecava 26×. Jako mi je žao što na forumu ima jako malo (usudim se reći osim mog podijeljenog iskustva...gotovo da i nema) za Mtese Split. A znam da ima ljudi koji su išli. Npr.daj dan je dr. imala 2 operacije i sutradan kad smo isli doma dosao je jos jedan par. Ono ima ih ali nitko ne dijeli iskustva. Jer kad uspije onda je super ali kad ne uspije e onda se svi mi pitamo jesmo li trebali ići drugdje.