Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
Uu, mogle bi sestre i čistačice iz Cita zbog ovog dobiti po repu...i neka, ako su stvarno širile dalje
Argente ne mogu reci da su širile, ali pitanja je itekako bilo. Istina, one moraju čuvati posao i šutati o onom što znaju. Ali sigurno nije ugodno kad ti je neka od njih poznanik i vidi te u klinici. Neće te ona osobno pitati ali hoće neka druga. A mi došli cijeli u šoku, nemoćni i jadni i onda na nečija pitanja otvoriš dušu. Ne kažem da nisu dobronamjerne i ne omalovažavam njihov položaj ali činjenica je da one to ne trebaju pitati. Na žalost ja sam mslo sporo reagirala.
nama koji moramo proći kroz ove stvari to je dovoljan stres i ne treba nam još brinuti hoce li neka tamo sestra što reći. Moj je zaključak da ako sam bila na konz.s doktoricom i MM došao na zahvat na njima nije da pitaju a zašto ste vi tu. Hoće li one izvršit zahvat-neće, hoće li dati anesteziju-neće, hoće li odrediti kasnije terapiju-neće. I eto ga, o čemu onda pričamo. Svaka čast dobrim i vrijednim sestrama, možda sam ja malo i paranoična ali uvjerena sam da kokošiju ima u svakom poslu pa tsko i u ovom.