Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

Citiraj Mia86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav zene, samo da vam javim nase iskustvo.. Neopstruktivna azoospermija, fsh ok, radjena microtese u Pragu i pronadjeno spermica za 4 icsi postupka. Prvi put se nije uhvatilo, 2.put biokemijska(prije par dana) i nadam se da ce biti treca sreca
    Mia u kojoj ste klinici radili Mtese? Od srca vam želim treću sreću!!

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Klinika Pronatal sanatorium. U 04/2018 idemo u Pronatal u Pragu i microtesom dobivamo dovoljan broj za 4 ivf-icsi oplodnje.
    Prvi put u 08/2018 dobili 1blastocistu i 1morulu, do trudnoce nije doslo.. Drugi put prije 20ak dana dobijemo 2odlicne blastice, koristim embryoglue, pola tabl prednizona, 2*2utrogestan(od punkcije) i fragmin od transfera. Presretna jer je do trudnoce doslo, ali nazalost biokemijska...8dnt beta 35,12dnt beta 13
    Imam heterozigotni tip gena (ct) MTHFR-C677T i PAI-1 delecijski genotip (4G/4G). Tek sad citam da mi s ovom mutacijom teze probavljamo folnu kiselinu(sinteticku) , trebalo bi piti folat(organski oblik). Citam da bi bilo dobro izvaditi d-dimer, homocistein, TORCH, imunoloske pretrage.. Cekam da menstruacija prodje pa cu otici napravit uzv i nadam se da ce me ginekolog uputiti na neke daljnje pretrage.
    Jedino sto me trenutno veseli je planiranje ponovnog odlaska u Prag cim prije... Oprostite na duzem postu, ako imate neki savjet pisite Sretno svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •