Saky89 prvotno napisa
Pozdrav svima!Mi smo za ovu dijagnozu saznali pre 2 meseca i od tada krece nasa borba.Uradili smo sve analize,hormone,kariotip,delecije y,briseve....znaci sve sto je bilo potrebno.Svi nalazi su u redu osim FSH koji je 23.Pre 2 dana smo imali micro tese operaciju,nazalost nijedan spermatozoid nije nadjen.Suprug nije imao nijednu terapiju pre toga,sto je meni malo bilo cudno,ali su rekli da nije potrebno.Radili smo na klinici Bahceci u Sarajevu,osoblje i klinika su stvarno super,sve najbolje za njih.Medjutim operaciju je radio dr.Umit Goktolga,koji je ginekolog,sto je meni takodje bilo jako cudno.Nalaz je poslat na patologiju i rezultati su za 3 nedelje.Onda sam ja odmah posle operacije kontaktirala doktora iz Turske,koji ima veliko iskustvo i jedan je od najboljih za ovaj problem.Poslala sam mu sve nalaze i njemu je jako bilo cudno da je ginekolog radio ovaj zahvat,prosto je ostao bez teksta,i jos mi je reko da je radjena samo obicna TESE,nazalost.E sad vise nisam pametna.Jedina nada nam je on.