Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Saky89 prvotno napisa Vidi poruku
    Potrebno je dva dana,barem je nama tako bilo.Prvog dana pregled i spermogram,drugog dana sa rezultatima kod njega po terapiju.Mi smo bili smesteni u hotelu svega 2 min.hoda od klinike,20 eura je nocenje po osobi.
    Tako je i nama bilo. Moj vam je savet da uradite hormone ranije cisto da ne bi mnogo vise placali kod njih.

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Sinbad prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je i nama bilo. Moj vam je savet da uradite hormone ranije cisto da ne bi mnogo vise placali kod njih.
    Hvala. Sestra nam je rekla jedan dan pa mi je malo bilo čudno.
    Hormone imamo od 5 mj.
    Hvala vam velika. Sinbad, kakva je kod vas situacija? Je li kod vas isto bilo iza spermiograma spermatocita?

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Situacija je losa. Nije bilo spermocita. Dosta sam i ja sam istrazivai azoospermiu i po stranim sajtovima. Cak sam pokusao i sa ayurvedom. (Stara indijska medicina). Poenta price je sa sa visokim FSH,funkcija testisa je onemogucena,pretezno zbog ostecenja testisa. Fibroznog tkiva. Jbg,nama za van telesnu je dovoljno 0,1 procenat da je u dobrom stanju da sa normalnim semenim kanalicima i da proizvodi,a da doktor tansel to uoci. Tako on i radi. Meni je plan da za 7 meseci terapije ispostujem njegov plan terapine,pritom ubacim teretany sa vezbama koje si testosterom busteri. Sredim ishranu,alkohol koji povisuju estrogen izbacim totalno. Msm,nama koji se trudimo da proizvedemo desetine a ne milione,svaki vid zdravog zivotsa je bitan cak i za desetine spermotozoida,koliko se nadamo. Sad ,videcemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •