Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Ninilana prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Saky, svi se nadamo s vama. Nevjerovatno je kako nas svih veseli ovakva vijest, kao da su pronašli plivače. Kako se muž osjeća pod terapijom? Mi idemo krajem mjeseca pa ćemo vas svih obavijestiti.
    Da li ste i vi mozda u Istanbulu sada,mi smo ovde vec 5 dana.Operacija je bila prekjuce,sv je super proslo,na spermogramu su pronadjene spermatide vise nego proslog puta, sto znaci da se spermogeneza ipak odvija do nekog stadijuma.Bolnica je vrhunska,o ljubaznosti da i ne pricam.Danas ja imam preglede i idemo po terapiju za naredna 3 meseca.Javljajte se.Pozzzzz

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Saky89 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li ste i vi mozda u Istanbulu sada,mi smo ovde vec 5 dana.Operacija je bila prekjuce,sv je super proslo,na spermogramu su pronadjene spermatide vise nego proslog puta, sto znaci da se spermogeneza ipak odvija do nekog stadijuma.Bolnica je vrhunska,o ljubaznosti da i ne pricam.Danas ja imam preglede i idemo po terapiju za naredna 3 meseca.Javljajte se.Pozzzzz
    Ej, evo tek sam sada vidila tvoj post. Super vijesti )
    Mi smo se jučer vratili. Sve što si rekla je točno, doktora bih preporučila svima. Na spermiogramu je + ))))) 3 okrugla spermatida. Dobili smo terapiju, za tri mj u njega ponoviti spermiogram i onda nova terapija ovisno o rezultatu. Svaki mj vaditi krv radi hormona.
    Doktor je super i simpatičan. Naljutio se kada je vidio od doktorice iz Cita otpusno pismo zbog dva razloga: 1. ako smo našli okrugle spermatide znači da nije Sertolli samo, 2. Nije napravila histopatološki nalaz.
    Dalle, ljudi ne riskirajte i pođite u njega. Na zapadu nas uglavnom lijeno otpisuju. Dobili smo Orvitelle inekcije i Impryl tablete.
    Javimo se sa prvim nalazom hormona!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •