Lora2 prvotno napisa
Hvala ti punoSaky89 na odgovoru.Procitala sam sve tvoje postove.Najvise me uzludjuje ovo - biranje klinike u kojoj nesto zapoceti...a najgore je sto to sve puno kosta i jednostavno nemas mogusnosti probati sve i svuda.
Mom muzu radjena je biopsija bez predhodno ikakve terapije,od nalaza imali smo samo ono sto smo izguglali da treba doktor nista specijalno ni dodatno nije trazio.I nama su spomenuli tu venu ali kao u principu nije nista stasno a i takva je situacija da ne moze ona puno da smeta... Nakon toga svega(vec uradjene biopsije - nasli su samo neke zacetke - spermije cini mi se) doktor je prepisao terapiju koja je trajala i trajala... nije bilo nikakvih poboljsanja sto se hormona tice.Nakon toga je opet trebao raditi biopsiju ali smo odustali.Iskreno ne verujem u pricu da vadjenje tkiva nekoliko puta ne pravi nikakvu dodatnu stetu...
Za svaku kliniku cujemo nesto pozitivno i nesto negativno i iskreno vise sam sludjena... Cak su nas odbili u jednoj klinici u Pragu i rekli - samo donacija... Ono sto mene zanima jeste da li mi mozes poslati mejl ukoliko postoji nacin da ga tako kontaktiram (nemamo instagram) da vidimo njegovo misljenje.Interesuju me i cene okvirno,cisto da znamo odprilike.
Hvala puno!