Uff... Jasno mi je da sve ima veze jedno sa drugim i da sve treba dobro izanalizirati i istestirati pre nego sto se upustis u bilo sta ali mi nije jasno zasto to doktori ne rade. Znaci nama nista ama bas nista nije trazeno,zapravo moj muz je uzvadio ono sto je nasao na internetu da treba.Muka mi je i da spomenem da su testove na polne bolesti trazili naknadno nakon sto je sve vec bilo gotovo,verovatno da upotpune karton i prikriju propuste.
Ovako,tad je njemu FSH bio 19.23,LH 3.83 (sto je u nekoj normali pise da je granica 12),testosteron 12,6 (i to je kao ok)prolaktin 226 (isto bi trebalo da je ok granica oko 400)a estradiol mu nisu gledali to polje je prazno.
Sve sto sam doktora pitala on je rekao vidim da steistrazivali po internetu...Kljestima reci da mu izvlacis,a ne znam ni sta sve da pitam,pa valjda on meni treba da objasni .
Moze li taj nalaz mikridelecije da se ovde izvadi pa da se ponese,ili i njega vadimo tamo?
Ja sam doktoru pisala i poslala sve nalaze presinoc pa se nadam da ce nam odgovoriti.