Pozdrav..nova sam na forumu i čitam vaše postove i vidim da je sve moguće.najvise me zanima dr.Tansel.imam osjećaj da može čuda napraviti.mm bolovao od hipospadije od malih nogu..prakticki cijeli život...I nakon mnogobrojnih operacija u Hrvatskoj i nakon toga u Beogradu to je dovedeno koliko toliko u dobro stanje.ali sad je problem u osnivanju obitelji..krenuli smo riješavati te stvari i kod raznih doktora išli na konzultacije..pretrage..fsh 67..previsoko...Dr.Lučinger digao ruke od nas...ali nismo odustali..prebacili se kod dr Hauptmana.napravili sve potrebne pretrage i tada je dr odlučio da se ide na Tese zahvat ali u startu nam je rečeno da nema velikh šansi.. dakle Tese je rađen bez ikakvih terapija prije zahvata.i nije mi još jasno zašto se išla raditi Tese zahvat ako je Micro Tese sigurniji zahvat i vece su šanse da se nađe nešto...I da...nalaz je naravno bio 0 bodova ..nema ničega. Dakle mm ne proizvodi spermije niti ima ikakvih zasad naznaka da bi se mogli proizvoditi..nažalost nakon tolikih operacija kroz cijelu život mm ne može proizvesti ejakulat..molim savjet ...nadu...kontakt dr Tansela..Preporuke..bilo šta.. Hvala