Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Saky89 prvotno napisa Vidi poruku
    Rekao je da je ok,ref.vrednost je od 2 do 8.I ja mislim da bi trebao biti malo bolji ali ako on kaze da je ok onda ok Vec sam vam rekla da operacija zavisi od moje stimulacije,sve do tada datum ne znamo.
    Sad mi nista nije jasno , meni ovako pisu ref vrednosti za testosteron
    Muškarci: 9,9-27,8 nmol / L

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Sad cu ja da ti pojasnim. Referentna vrednost zavisi od tohga gde radis. Rade spermatidama u ACIBADEM klinici. Ja u ponedeljak radim mikrotesu, na spermogramu su mi pronasli samo spermatide. Testosteron mi je normalan, fsh isto ali lh malo je nizi. Inace dijagnostikovana mi je azoospermija u Srbiji. Kad sam doso ovde u turskoj posle prvog spermograma bez terapije a tada mi je bio fsh25 a lh20 ostalo normalno i genetika i hromozomi. Sada posle terapije od skoro 8 meseci zbog korone, isti slucaj, samo spermatide. A kao mali sam imao spustanje testisa ali ne na vreme, posle 3 godine. Rodio sam se normalan, bez nekih poremecaja, sem zakasnili moji roditelji sa spustanjem testisa. Kaze mi dr Tansel da je uspesnost spermatidama ako ne pronadju spermatozoide 10 do 15 posto. A pedeset posto je mikrotesom da pronadju spermatozoide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •