Citiraj MR85 prvotno napisa Vidi poruku
Pa opet mi nije cijela poruka prosla, zasto je to tako?! Vidjela sam u prethodnim postovima kontakt od dr.iz Turske (Momart klinika jel?) pa cu se javiti..
Koliko brzo se dobije termin kod tog dr.i cijena svih procedura je oko cca 50 000kn ako se ne varam? I da li ima na forumu uspjesnih prica (da su dobili bebaca) sa neopstr.azo?! Zelim biti pozitivna, ali isto tako realna..
Mi smo kod dr.Emrea isli u decembru 2019., i iskreno ako se dvoumis moj ti je savet da apsolutno neces pogresiti sa njim. Kod mog muza je takodje neopstruktivna azoo plus mikodelecije y hromozoma sa tim nekim problemom u azfc regionu znaci bas zeznuta situacija, ali su cak u uzorku koji je tamo dao uspeli da nadju nekoliko komada(sto nam je doktor i rekao kao moguci scenario ali prosto nismo mogli da verujemo). Nama je rekao da se za 1. put najavimo 2 3 nedelje ranije samo, a sto se tice placanja placa se 1 konsultacija 100e i u bolnicu u koju vas salju placate 50e za spermogram, sve ostalo nisu naplatili ukljucujuci i moj pregled kod ginekologa konsultacije i jos jedan naknadni spermogram. sto se tice micro TESE ona je 1500e a ICSI sa lekovima ukupno 2500e.
Mi idemo krajem marta ili početko aprila tamo ponovo bas za vantelesnu...