Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ako ste odlucili ići u Tursku koliko čujem i dr. Emre je jako dobar.
    Tansel Kaplancan vam jako brzo odgovori na instagram, za mail mu treba par dana. On kaže kada da dođete i ne čeka se jako puno. Jutrom je na operacijama, popodne na konzultacijama.
    Nas je do sada izašlo:
    Prve konzultacije s doktorom 500 lira
    Prvi spermiogram 550 lira
    Test mikrodelecija (naše budale napravili polovično) 170 €
    Prva tura terapije 625 €
    Nakon tri mjeseca:
    Konzultacije 500 lira
    Spermiogram 550 lira
    Test hormona mislim 500 lira nisam sigurna
    Druga tura terapije 1100 €
    Operacija su nam rekli košta 1700€
    Dalje za ženski dio ne znam

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Draga Ninilana, dosta smo sličnu situaciju prošli, jedino što suprug ima relativno ok hormone.
    Zanima me ovaj komentar da su mikrodelecije napravili polovično, gdje ste radili i ako nije problem snipp slike (naravno bez imena), da vidim da li i mi to moramo ponovno raditi. Još me samo zanima gdje se na kraju, osim SF, radi FNA mapping.
    hvala puno

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mikrodelecije smo radili u Splitu i slali su krv u Zagreb jer u cijeloj Hrvatskoj jedino Zagreb radi taj test. Na nalazu je pisalo nije nađena delecija u Azf C. Dakle nisu spomenuli A i B. FNA se radi i u Londonu, ali ima ih još po Europi (mislim Španjolska). To je dobro ako imate viška novaca ali ako niste u stanju pljunuti na sve zajedno 30000€ onda nije potrebno ako odete u npr. Tansrla (meni je njegova praksa davanja terapije svima bolja od Emreove koji nekome daje nekome ne). Npr. mi smo do sada (uzmi u obzir i lutanje po Hrvatskoj) na putovanja, smještaje, terapiju, operacije potrošili 10000€

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •