Citiraj babymib prvotno napisa Vidi poruku
Detelina,
dok sam citala tvoj post bukvalno sam odlucila da cu i ja prvi put ikada napisati nesto na nekom forumu . Vasa prica je skoro ista kao nasa, iste smo klinike i doktore kontaktirali, s tim da mi nismo isli u Solun jer su na putem maila na sve nase analize napisali da su izgledi za nalazenje spermatozoida premali i da predlazu donaciju. Amerika je super opcija i imam poznanicu koja je tamo posle 10godina uspela da zatrudni, ali je stvarno preskupa opcija.
E sad posto su nama trebali da rade micro TESE a pronasli su nekoliko spermatozoida i u uzorku, predlozili su da ja odradim jos nesto i da se vratimo i tada radimo ICSI. Zanimа kako je tebi prosla stimulacija i da li si sve vreme bila tamo ili si kuci počela stimulaciju pa u nekom trenutku otisla u Istanbul?
Bas mi je drago sto su nasli spermatozoide u uzorku . Sto se tice naseg slucaja mi smo radili paralelno mTESE i moju stimulaciju. Ja sam na konsultacijama imala pregled kod ginekologa i dogovorila se za protokol koji cu koristiti. Prvo su rekli da moram da budem tamo tokom stimulacije, sto kod nas nije bilo moguce kao opcija. Na kraju smo se dogovorili da pocnem sa stimulacijama u Srbiji i dodjem na poslednju kontrolu kod njih...to je 10-11 dan ciklusa. Ovde sam isla na folikulometrije i radila hormone (mada u Turskoj to ne traze ali moja dr je insistirala) i tamo sam samo primila stop inekciju i odradjena je aspiracija. Sve u svemu jako su profesionalni i korektni. Odakle ste vi? Sta su ti trazili od analiza da uradis?