Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno Nastavak

Hvala puno svima na informacijama
    Posljednje uređivanje od MR85 : 27.01.2020. at 20:29 Razlog: Nedostaje dio poruke

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

@babymib: znaci vi ste radili micro Tese? stvarno se nadam i vjerujem u vas daljnji uspjeh Mozes mi molim te javiti se privatnom porukom (jos uvijek ne mogu poslati, kaze da nema dovoljno prava) ili tu napisati, kako ti lakse..
    - jel dr. Emre dolazi i u Sarajevu u New life kliniku mozda nekada izvesti micro tese? Imas li njegov kontakt mail da mu se javim..
    - sto je s terapijom, jesi morala sto vec uzimati i jesi ti uzimala terapiju u drzavi u kojoj zivis ili si od njega dobila sve?
    Sorry na toliko pitanja..
    @Ninilana: hvala na i tebi na opsirnim informacijama! U kojoj ste vi sad fazi?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj MR85 prvotno napisa Vidi poruku
    @babymib: znaci vi ste radili micro Tese? stvarno se nadam i vjerujem u vas daljnji uspjeh Mozes mi molim te javiti se privatnom porukom (jos uvijek ne mogu poslati, kaze da nema dovoljno prava) ili tu napisati, kako ti lakse..
    - jel dr. Emre dolazi i u Sarajevu u New life kliniku mozda nekada izvesti micro tese? Imas li njegov kontakt mail da mu se javim..
    - sto je s terapijom, jesi morala sto vec uzimati i jesi ti uzimala terapiju u drzavi u kojoj zivis ili si od njega dobila sve?
    Sorry na toliko pitanja..
    @Ninilana: hvala na i tebi na opsirnim informacijama! U kojoj ste vi sad fazi?
    Mi nismo radili micro TESE jer su u ejakularu našli nekoliko spermatozoida, i to tom njihovom metodom peletiranja, to kod nas ni ne rade. Emre ne dolazi u Sarajevo koliko znam već par godina, ali veruj mi ako rešiš Istanbul uopšte nije daleko, mislim avionom si tamo za manje od sat i po vremena.
    što se tiče terapije ja još nisam išla na stimulaciju to nas očekuje sad na proleće...ali planiram kao i Detelina da radim praćenje ovde pa da u nekom trenutku idem tamo jer mi nije baš zgodno da budem tamo tako dugo
    p.s. ja sam nova pa mislim da mi nije još dozvojeno da šaljem te privatne poruke

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj babymib prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nismo radili micro TESE jer su u ejakularu našli nekoliko spermatozoida, i to tom njihovom metodom peletiranja, to kod nas ni ne rade. Emre ne dolazi u Sarajevo koliko znam već par godina, ali veruj mi ako rešiš Istanbul uopšte nije daleko, mislim avionom si tamo za manje od sat i po vremena.
    što se tiče terapije ja još nisam išla na stimulaciju to nas očekuje sad na proleće...ali planiram kao i Detelina da radim praćenje ovde pa da u nekom trenutku idem tamo jer mi nije baš zgodno da budem tamo tako dugo
    p.s. ja sam nova pa mislim da mi nije još dozvojeno da šaljem te privatne poruke
    draga babymib, hvala ti na odgovoru!
    New York- cestitaaaaam

Joj ljudi kak je ovo tesko: uopce odluciti gdje ici, jer covjek zeli max.iskoristiti i ne pgorijesiti pri odabiru, pa makar i tu jednu jedinu sansu za bebu..

@babymib: U svakom slucaju, htjela bi kontaktirati dr. Emre,si ga kontaktirala putem mail-a, facebook-a ili instagrama? Vidjela sam da ima stranicu svoju i tamo je mail naveden pa bi mu se tako javila...
    Prema ovome sto sam citala od vas, prvi put se ide na konzultacije i odredi u dogovoru s njime terapija. Valjda on bude na prvim konzultacijama, a ne netko drugi?
    I onda ako se nesto spermatozoida nade, jedino se tamo ide na oplodnju, jel tako? Nema mogucnosti prijenosa u drugu drzavu, jel?

Kontaktirala sam i New life kliniku, tamo radi micro Tese dr. Mustafa.
    Ima li mozda netko iskustva s njime?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

draga babymib, hvala ti na odgovoru!
    New York- cestitaaaaam

Joj ljudi kak je ovo tesko: uopce odluciti gdje ici, jer covjek zeli max.iskoristiti i ne pgorijesiti pri odabiru, pa makar i tu jednu jedinu sansu za bebu..

@babymib: U svakom slucaju, htjela bi kontaktirati dr. Emre,si ga kontaktirala putem mail-a, facebook-a ili instagrama? Vidjela sam da ima stranicu svoju i tamo je mail naveden pa bi mu se tako javila...
    Prema ovome sto sam citala od vas, prvi put se ide na konzultacije i odredi u dogovoru s njime terapija. Valjda on bude na prvim konzultacijama, a ne netko drugi?
    I onda ako se nesto spermatozoida nade, jedino se tamo ide na oplodnju, jel tako? Nema mogucnosti prijenosa u drugu drzavu, jel?

Kontaktirala sam i New life kliniku, tamo radi micro Tese dr. Mustafa.
    Ima li mozda netko iskustva s njime?
    MR85,
    kontaktiras ga putem maila jako je profesionalan sve će ti odgovoriti, samo pisi na engleskom i posalji sve sto imate od analiza. mail je emre@emrebakircioglu.com, i naravno pri konsultacijama se vidjate sa njim i videćeš oduševićeš se kako će ti sve lepo objansiti.
    Ako tamo nadjete spermatozoide tamo i radite ICSI koliko znam to vazi za svaku zemlju, moguce je da postoji i neka mogucnost prenosa ali ja za to ne znam. A odakle ste vi?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Hvala na odgovoru, iz Hrvatske smo.
    Vrijeme curi, i zelim sto prije saznati informacije, tako da cu odmah sada poslati mail njemu, a takoder i dr. Tanselu.
    Prati molim te da li ti forum dozvoli privatnu poruku kako bismo se mogle eventualno cuti i tako..Jer sigurno ce me i zanimati detalji terapije i da li je bolje paralelno stimulirati mene ili prvo samo njemu dati terapiju
    Znaci kod vas hvala Bogu nadeni bez micro Tese,a do tada je svaki spermiogram pokazivao 0? A isto ste imali kao mi dijagnozu: neopstruktivnu azo?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Hvala na odgovoru, iz Hrvatske smo.
    Vrijeme curi, i zelim sto prije saznati informacije, tako da cu odmah sada poslati mail njemu, a takoder i dr. Tanselu.
    Prati molim te da li ti forum dozvoli privatnu poruku kako bismo se mogle eventualno cuti i tako..Jer sigurno ce me i zanimati detalji terapije i da li je bolje paralelno stimulirati mene ili prvo samo njemu dati terapiju
    Znaci kod vas hvala Bogu nadeni bez micro Tese,a do tada je svaki spermiogram pokazivao 0? A isto ste imali kao mi dijagnozu: neopstruktivnu azo?
    Ok, ja sam prvi put na bilo kakavom forumu i nemam pojma kako to funkcionise ali naucicu
    Evo Detelina je vec dosla do stimulacije i svega pa mozes da vidis i kroz njene postove kako ide, a to da li cete u isto vreme da radite ili prvo on pa ti to je samo vaša odluka ali naravno mozes da se konsultujes i sa doktorom. Nemoj da panicis i da zuris vreme nece pobeci, naravno ne mislim da odugovlacis preuzmi situaciju u svoje ruke ali bez pritiska.
    Jeste nasa dijagnoza je do turske bila neopstruktivna azoo uzrok nadjen genetski, a tamo promenjena u cryptoazoospermiju. Ovde je na 3 spermograma bila 0. Kod nas je nadjeno nekoliko komada ali se nadamo vecem broju sledeci put kad odemo.Ukoliko bude trebalo uradice i micro TESE na dan aspiracije, bitno je da znamo da ih ima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •