Citiraj Detelina prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo isto iz Bg. Meni je dr bio Sulejman Tosun, a stimulaciju nisam osetila..normalno radila...izlazila...3 ili 4 puta isla na folikulometriju i isto toliko puta proveravala nivo fsh, lh.
HSG su ti oni trazili? Ja sam na kosultacijama imala samo hormone i dr me je pregledao...i to je bilo sve.
Ostale analize nisam radila.
e zapravo su i meni na hormone i briseve i pregled rekli to je ok, ali sam naglasila da sma imala neke folikularne ciste i da mi je dr u bgd tražio da odradim hsg za svaki slucaj, pa se doca složio tj bio je u fazonu ako želiš ok. Takođe sam na nalazima koje su mi iz Embryolaba u Solunu tražili ustanovila da imam onu mutaciju za trombofiliju MTHF C677 (heterozigotni nosilac) i ginekolog u Turskoj je u fayonu to ima 50% populacije ali ja volim da unapred budem sigurna i da je sve vezano za to ok pa ću i ostale trombofilija testove da odradim unapred.
Možeš li da mi kažeš kaka ti je bio plan stimulacije (meni je napisao gonal ili nesto na F mislim 3000UI ako se ne varam moram ponovo da pogledam), i kod koga si u Bg-u isla na pracenje folikula?