Citiraj babymib prvotno napisa Vidi poruku
Mi nismo radili micro TESE jer su u ejakularu našli nekoliko spermatozoida, i to tom njihovom metodom peletiranja, to kod nas ni ne rade. Emre ne dolazi u Sarajevo koliko znam već par godina, ali veruj mi ako rešiš Istanbul uopšte nije daleko, mislim avionom si tamo za manje od sat i po vremena.
što se tiče terapije ja još nisam išla na stimulaciju to nas očekuje sad na proleće...ali planiram kao i Detelina da radim praćenje ovde pa da u nekom trenutku idem tamo jer mi nije baš zgodno da budem tamo tako dugo
p.s. ja sam nova pa mislim da mi nije još dozvojeno da šaljem te privatne poruke
draga babymib, hvala ti na odgovoru!
New York- cestitaaaaam

Joj ljudi kak je ovo tesko: uopce odluciti gdje ici, jer covjek zeli max.iskoristiti i ne pgorijesiti pri odabiru, pa makar i tu jednu jedinu sansu za bebu..

@babymib: U svakom slucaju, htjela bi kontaktirati dr. Emre,si ga kontaktirala putem mail-a, facebook-a ili instagrama? Vidjela sam da ima stranicu svoju i tamo je mail naveden pa bi mu se tako javila...
Prema ovome sto sam citala od vas, prvi put se ide na konzultacije i odredi u dogovoru s njime terapija. Valjda on bude na prvim konzultacijama, a ne netko drugi?
I onda ako se nesto spermatozoida nade, jedino se tamo ide na oplodnju, jel tako? Nema mogucnosti prijenosa u drugu drzavu, jel?

Kontaktirala sam i New life kliniku, tamo radi micro Tese dr. Mustafa.
Ima li mozda netko iskustva s njime?