Citiraj MR85 prvotno napisa Vidi poruku
Hvala na odgovoru, iz Hrvatske smo.
Vrijeme curi, i zelim sto prije saznati informacije, tako da cu odmah sada poslati mail njemu, a takoder i dr. Tanselu.
Prati molim te da li ti forum dozvoli privatnu poruku kako bismo se mogle eventualno cuti i tako..Jer sigurno ce me i zanimati detalji terapije i da li je bolje paralelno stimulirati mene ili prvo samo njemu dati terapiju
Znaci kod vas hvala Bogu nadeni bez micro Tese,a do tada je svaki spermiogram pokazivao 0? A isto ste imali kao mi dijagnozu: neopstruktivnu azo?
Ok, ja sam prvi put na bilo kakavom forumu i nemam pojma kako to funkcionise ali naucicu
Evo Detelina je vec dosla do stimulacije i svega pa mozes da vidis i kroz njene postove kako ide, a to da li cete u isto vreme da radite ili prvo on pa ti to je samo vaša odluka ali naravno mozes da se konsultujes i sa doktorom. Nemoj da panicis i da zuris vreme nece pobeci, naravno ne mislim da odugovlacis preuzmi situaciju u svoje ruke ali bez pritiska.
Jeste nasa dijagnoza je do turske bila neopstruktivna azoo uzrok nadjen genetski, a tamo promenjena u cryptoazoospermiju. Ovde je na 3 spermograma bila 0. Kod nas je nadjeno nekoliko komada ali se nadamo vecem broju sledeci put kad odemo.Ukoliko bude trebalo uradice i micro TESE na dan aspiracije, bitno je da znamo da ih ima