Citiraj Detelina prvotno napisa Vidi poruku
Ne znam odakle ste ali mm je radio kariotip i mikrodwlecije u institutu za majku i dete u bg, na uput lekara opste prakse. Placa se samo analiza mikrodelecije, kariotip je besplatan. Mi smo prosli i hormonsku terapiju, isto je posle fsh bio povisen a testosterona blize donjoj granici. Na kraju smo se opredelili za dr Emrea. Ja sam isla paralelno stimulaciju posto smatram da su vece sanse ako se nadje da se oplodnja radi sa svezim spermatozoidima. U svakom slucaju nismo planirali donaciju tako da mi nista ne bi bilo od jedne stimulacije...isli smo na sve ili nista. Hvala Bogu dr Emre je nasao dovoljno da deo zamrze i deo da iskoriste za icsi. Rezultat trenutno ima mesec dana i spava na meni dok ovo kucam posto su joj poceli grcevi ❤️. Ako te nesto jos zanima slobodno pitaj...ili pisi u dm
Hvala puno na svemu.
Zvali smo institut za majku i dete, ne rade vise oni to (samo za trudnice i malu decu). Rade neke institucije u Bg, ja sam iz Bg ali je muz iz Panceva i onda njemu ne moze uput za Bg, da ne cekamo previse, danas ce otici da uradi privatno.
Ja sam na drugom forumu isto dosta saznala kako ide sve to, verujem da cemo se sa dr Emre dogovoriti, ali i ja sam za paralelnu stimulaciju, ne verujem da ce mi nesto spec smetati osim mozda par kg viska (verujem da to utice na kilazu)
Jer svakako se ide posle u drugom cugu na taj zaleđeni transfer, kontam da je i kod vas tako bilo.
Ne mogu iscekati rezultate te delecije, tako cdemo znati da li smo uopste kandidati.