-
Pozdrav. Novi sam na forum,ustanovljena mi je azoospermija prošle godine. Posle uradjena 2 spermiograma, gđe je oba puta pokazana 0,u dogovoru sa mojim urologom koji je preporučio UNI Klinik Freiburg,radjena mi je TESE operacija 27.10.2020,na kojoj ništa nije pronađeno nažalost. Ali čitajući komentare na ovoj stranici, ja ne gubim nadu. Odlučio sam se na odlazak u Tursku da mi se radi mTESE. Sad jedino se dvoumim dal dr. Emre ili dr. Tansel Kaplancan
Moji nalazi su dosta loši nažalost
LH 12,3 mlU/ml
FSH 34,2 mlU/ml
Testosteron 12,39 nmol/l
-
Cao, dobrodosao
... Ja sam čitala za dr.Tureka ali ne znam nikog ko je tamo bio,pa se nadam da će ti se javiti neko ako je išao. Mi smo bili kod dr.Emrea, moja najtoplija preporuka. Koliko vidim tebi je radjena klasična TESE, pa sam sigurna da ima nade jer je microTESE mnogo detaljnija. Moj ti je predlog da svakome za koga si zainteresovan pošalješ mail sa analizama i objašnjenjem pa da vidiš šta ti ko od njih predlaže.
-
Da klasična TESE mi je radjena, i kad sam pitao dr ovde u nemackoj za mTESE on kaže on je skeptičan da se to radi, kad on na TESE nije ništa našao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma