Citiraj Carica prvotno napisa Vidi poruku
Draga Detelina
Možeš li mi pomoći oko još jednog pitanja. Budući da si započela postupak u Srbiji ako sam dobro shvatila, kako si sa lijekovima u avion. Jer navodno lijekovi moraju biti na hladnom a dio lijekova se mora uzimati po dolasku u Istanbul. Može li se dogovoriti sa doktorom da se dio lijekova uzme u Istanbulu za taj period ili si ih nosila sa sobom?
Naravno, tu sam da pomognem
Mi smo isli kolima u Istanbul. Ja sam koristila GonalF pen, i kada smo krenuli imala sam samo za taj jos jedan dan kada stignem tamo (tj vece, posto smo putovali 10 sati). Ceteotide sam primila u bolnici to jutro kada smo krenuli u Istanbul.Sutradan sam otisla na kontrolu kod dr Sulejmana, posle pregleda sam primila terapiju kod njih u ordinaciji posto nisam imala svoju. Tu sam i kupila jednu injekciju koja se koristi kao stop i koju sam dva dana kasnije sama sebi dala...bilo je u sred noci.
Sve i svemu, mozes i kod njoh da uzmes sve sto ti fali. Ako nosis svoju slobodno stavi u neku termos torbu sa onim malim patronama leda i spakuj u kofer. Nece ti niko praviti problem na aerodromu, a dovoljno ce biti da izdrzi par sati puta.