Postovane, nova sam na forumu. Muz i ja smo saznali prije dva mjeseca da on ima azoospermiju. Ja imam 28, on 30 godina. Ja sam mislila cijelo vrijeme da sam ja problem jer imam PCOS i neredovne cikluse. Dva puta u mjesec dana je radio spermiogram koji je oba puta pokazao 0. Njegova dijagnoza je zbog toga sto je kao mali imao mobilne testise koji su spusteni jedan rano u trecoj godini a drugi u petoj. Doktor je rekao da je to razlog i da je jedino rijesenje Micro Tese operacija, tj. prvo ce uraditi tese pa ako ne nadju nista onda micro tese. Postupak je za dva mjeseca. Rekao mu je da ne mora nista piti od vitamina i sl., kao to ne pomaze. Mi smo svakako kupili orthomol fertil i pije med sa orasima i celerom, eto ne moze odmoci pa je odlucio da pije. Mene zanima recimo ako nista ne nadju micro tesom moze li se desiti da nakon odredjenog vremena ako odlucimo ponoviti micro tese nadju nesto? Je li se desavalo nekom takvo nesto? Ja sam optimisticna ali eto, trebamo biti spremni na sve. Hvala Vam i sretno nam. <3